Afdrukken

Mind Your Heart biedt training, coaching en therapie voor mensen die meer rust en balans in het hoofd en lichaam willen. Iedereen die anders wil leren omgaan met stress, spanning, burn-out klachten, vermoeidheid, piekeren, slaapproblemen, concentratieproblemen en meer balans en rust in het hoofd en lijf wil hebben is welkom. Specialiteit is neurodiversiteit: ADHD/ADD, Hoogbegaafdheid, dyslexie, Faalangst en burn-out klachten, met of zonder diagnose.

Door het geven van aandacht aan wat er is én aan wat er niet is, en door dit te kunnen laten zijn wordt ruimte gecreëerd. Dit creëert inzicht, erkenning, herwaardering en acceptatie: de pijlers voor het bereiken van een positiever zelfbeeld en meer zelfvertrouwen. Vanuit een positiever (zelf)bewustzijn kan meer balans ontstaan tussen hoofd en lichaam. En dit geeft rust.

Binnen de training en coaching wordt maatwerk geleverd. De één is gebaat bij cognitieve training en mindfulness en de ander meer bij integratieve therapie.

Anne Marie Preusting is de oprichter en directeur van Mind Your Heart en werkt samen met andere geaccrediteerde en gediplomeerde, erkende trainers en coaches.